Porti Auto

O poartă pietonală are rolul de a proteja intrarea în curte și de a o decora, fiind primul element cu care intrăm în contact. Printre produsele extrem de importante în arhitectura generală a spațiului este necesar să acordăm o atenție deosebită inclusiv categoriei de porți auto, ținând cont de faptul că intrarea în locuință sau în sediu ne reprezintă și ar trebui să comunice acel ceva exteriorului – siguranță, prestanță, situație materială. Porțile destinate accesului auto se fabrică în funcție de dimensiunea spațiului prevăzut de client și se pot împărți în mai multe categorii:

  • poartă auto batantă;
  • poartă auto culisantă;
  • poartă autoportantă.

Porțile de acces auto pot fi automatizate sau acționate manual. Opțiunea de acționare manuală este preferată de clienți, fiind securizată prin utilizarea unei serii de elemente simple. În plus, acestea pot fi automatizate ulterior, dacă va fi considerat mult mai util acest tip de acționare.

Pe de altă parte, dincolo de aspectul elegant garantat de opțiunea unei automatizări, ușurința de a acționa deschiderea unei porți auto chiar din habitaclul mașinii este și ea extrem de tentantă. Nu coborâm, nu depunem un efort pentru a deschide sau închide poarta. Toate aceste avantaje îi determină pe mulți clienți să ia în calcul achiziționarea unei porți automate, acționate printr-o telecomandă.

Porțile autoportante, destinate atât curților, cât și incintelor industriale, culisează pe șină, fără ca șina să fie pe sol. Cu un sistem de închidere special, acestea se sudează de șină, iar cărucioarele cu role sunt atașate într-un bloc de beton. Aceste sisteme de porți autoportante fără șină aplicată, încastrată în pavement,  sunt cele mai moderne soluții pentru porți culisante, pentru acces în curte, recomandate pentru uz rezidențial și industrial.

Ai nevoie de ajutor?
Scan the code
Call Now Button