Retur

Cumparatorul poate solicita returnarea produselor in urmatoarele situatii: – Produsul nu este conform cu specificatiile de pe site. In cazul in care produsul comandat se dovedeste a nu fi conform cu specificatiile din oferta noastra, Cumparatorul poate solicita returnarea acestuia pentru inlocuire sau rambursarea integrala a contravalorii. In cazul in care va fi agreata inlocuirea cu un produs de o valoare mai mare, cumparatorul va achita diferenta, respectiv daca valoarea este mai mica, cumparatorul va primi o rambursare partiala pana la valoarea produdului inlocuitor. Costurile de retur si transport pentru produsul inlocuitor, daca este cazul, vor fi suportate de catre Cumparator. – Produse ce au fost livrate gresit. Livrarea altor produse decat cele comandate trebuie semnalata imediat, iar Cumparatorul va refuza receptia acestora. Cumparatorul poate solicita returnarea acestora pentru inlocuire, iar daca produsul nu se mai afla in stoc poate opta pentru rambursarea integrala a contravaloriivalorii.In cazul in care va fi agreata inlocuirea cu un produs de o valoare mai mare, cumparatorul va achita diferenta, respectiv daca valoarea este mai mica, cumparatorul va primi o rambursare partiala pana la valoarea produdului inlocuitor. Costurile de retur si transport pentru produsul inlocuitor, daca este cazul, vor fi suportate de catre Vidas MET.

Renuntarea la cumparare Conform legislatiei in vigoare, posibilitatea de retur al unui produs fara a preciza motivele, se aplica numai cumparatorilor persoane fizice (detalii in O.U.G. Nr. 34/2014 privind drepturile consumatorilor in cadrul contractelor incheiate cu profesioniştii, precum şi pentru modificarea şi completarea unor acte normative).

Notificarea de retur se face in scris, in termen de maxim 14 zile calendaristice incepand din ziua in care Cumparatorul sau o parte terta, alta decat transportatorul, indicata de Cumparator, intra in posesia fizica a produsului.
Cumparatorul care renunta la cumparare in conditiile legii va suporta costurile directe legate de returnarea produselor (art 14 (2), O.U.G. Nr. 34/2014).

Ai nevoie de ajutor?
Scan the code
Call Now Button