Termeni si conditii

Folosirea (vizitarea sau comandarea produselor) magazinului virtual online www.gardexpert.ro, inclusiv emiterea comenzilor pentru produsele expuse, implica acceptarea acestor termeni si conditii. Operatorul Massive Urban Design SRL isi rezerva dreptul de a modifica acesti termeni fara o notificare prealabila.

Politica de pret
Preturile afisate pe site NU contin TVA si NU includ cheltuielile de transport. Pentru conditiile de transport va rugam sa cititi sectiunea ‘livrarea produselor’. Pentru anumite produse sau categorii de produse pot exista oferte speciale, al caror pret este mai mic decat pretul normal de vanzare.

Confirmarea comenzii
Fiecare comanda emisa va fi confirmata fie on-line, fie telefonic. Confirmarea telefonica este obligatorie pentru clientii noi, in urma inregistrarii contului de client.
In cazul in care comanda Dvs. nu poate fi confirmata, datorita faptului ca nu putem lua legatura cu Dvs., utilizand oricare din metodele de contact, ca urmare a furnizarii de informatii eronate la inregistrarea pe site, operatorul poate lua decizia revocarii acesteia, in termen de 10 zile de la emitere.

Cum platesc?
Metodele curente de plata sunt:

  • ordin de plata, in momentul lansarii comenzii
  • depunere numerar in contul companiei sau virament in acest cont.
Ai nevoie de ajutor?
Scan the code
Call Now Button